Vendégkönyv

“Áldom magam, amiért a nyereményemet, a Damaszkuszi Rózsaolajos kezelést hétfő reggel 9-re időzítettem. Ennél jobban nem kezdődhetett volna a hetem.
Úgy indultam el, hogy fél óra múlva otthon vagyok, feltételezve, hogy az ingyenes nyereménykezelés amolyan mutató jellegű lesz. Az volt, de egész más értelemben…
A kozmetika, kényeztetés és masszázs egy új dimenzióját ismerhettem meg közel 2 órában. Felsorolni is nehéz lenne, mi minden földi jó került az arcomra és testemre. A rózsa, a meggymagolaj és a narancsvirág esszencia illata teljesen rabul ejtett.
Egyetlen pillanat sem volt, ami nem rólam szólt. Nehéz eldöntenem, testileg, vagy lelkileg kaptam-e nagyobb felüdülést. Mindenesetre köszönöm!”

Szabó-Molnár Terézia

“Köszönet a teljes megújulásért a Mónika AGAPE szalonnak! Annak, aki a második mennyországba szeretné érezni magát, szívből ajánljuk a környéken egyedülálló szépségterápiát!”

Balassa- Szökrönyös Éva Etalon Magazin Főszerkesztője

Kedves Mónika!
Az volt az első dolgom miután géphez kerültem, hogy a facen Like-t nyomjak.
A kezelés után bőrömön azt éreztem, hogy rettentően puha. Reggel is gondolkodtam, hogy hát minek is tegyek fel alapozót, hiszen olyan szép:-) De azért tettem fel..És a gyulladás is teljesen  lement róla. Köszönöm!!
De azt hiszem, hogy ennél is több az, amit a lelkem kapott. Hihetetlen.. Olyan kezelést kaptam, ami megerősített abban, hogy ahogy belül, úgy kívül…Ezt egyszer mindenkinek át kell élnie!!
 Ahol tudom, hirdetni fogom, hogy milyen csodát tudsz ott adni!

Köszönöm!!

Eszter