Egészségtermékek gyermekeknek

Leo varázsolaja

Leo_varazsolaja_650x650

 Immunerősítő olajkeverék gyerekeknek fél éves kortól. Jól alkalmazható közösségbe való szoktatáshoz is. Varázsa abban rejlik, hogy a kisgyermek távol az édesanyától is érzi a szeretet illatát, amit édesanyja keze által került rá. Amellett vírus és baktériumölő hatása miatt védi a kicsit a fertőzésektől.
Alkalmazása: 1 éves kortól 6 csepp, 2 éves kortól 8 csepp, 3-tól 10 csepp ajánlott
Kiszerelés:30 ml

Fogyár: 5990.-Ft

Bébelle Balzsam

Bebelle_balzsam_650x650

Nagyon jó nyákoldó, köptető hatású balzsam. Megfázáskor, köhögéskor, orr folyáskor kitűnően alkalmazható már 3 hónapos kortól is.
Alkalmazása: mogyorónyi mennyiséget oszlassunk el a hát és a mellkas szakaszán. Hatékonyságát fokozhatjuk ágy nyugalommal, illetve a bekent felületre meleg vizes palackot helyezünk.                                           
Kiszerelés: 50 ml

Fogyár: 4990.-Ft

Táltos Paripa 

Taltos_paripa_650x650

Immunerősítő masszázs olaj gyerekeknek, fél éves kortól.
Alkalmazása: fürdés után, törölközőnedves bőrön bemasszírozzuk a gyermek bőrébe finom mozdulatokkal.
Főbb hatóanyagai: heliantus annus, calendula off., citrus limonum, citrus sinensis, aniba rosaedora, eucalyptus citriodora, lavandula super, comiphora molmol.

Kiszerelés: 100 ml

 Fogyár: 6490.-Ft

Napsugár bébikenőcs

Napsugar_kenocs_650x650

Popsi krém. Ez a krém a benne található nyugtató, ápoló és vízlepergető hatóanyagoknak köszönhetően igazi áldás a babaápolásban. Rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása illetve, a már kialakult állapot szinte órák alatt megszüntethető, ha a Virágkivonatos Levendula permettel együtt alkalmazzuk.
Alkalmazása: minden tisztába tevés után vékonyan kenjük be a baba popsiját.
Fő összetevők: vajfa-, makadámdió-, és orbáncfű olaj, lanolin, levendula kivonat. Tartósítószert nem tartalmaz. Orbáncfű olaj tartalma miatt fényérzékenységet okozhat, ezért a popsi bekenése után ne tegyük ki a kisbabát közvetlen napfürdőnek.

Kiszerelés: 50 ml

Fogyár: 3160.-Ft

 

Florelle Levendula Permet

 panarom-patikai-200ml-levendula-permet-700x700

Gyulladáscsökkentésre, bőrápolásra Sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásánál fogva jótékonyan alkalmazhatjuk a baba popsijának ápolásához.                                                                                                          
A
lkalmazása: naponta egyszer töröljük át a popsit a Napsugár bébi kenőcs alkalmazása előtt. Gyulladás esetén naponta többször is alkalmazhatjuk.
Fő összetevők: levendula-, citromfű virágvíz, körömvirág, orbáncfű virágesszenciák. Tartósítószert nem tartalmaz

Kiszerelés: 200 ml

Fogyár: 2950.-Ft

 

Florelle Citromfű Permet

 panarom-patikai-200ml-citromfu-permet-700x700

Nyugtatásra harmonizáló hatásánál fogva kiválóan alkalmazható a fürdető-vízbe téve. A benne lévő virágesszenciák harmonizálóan hatnak testre és lélekre egyaránt.
Alkalmazása: két evőkanállal tegyünk a kiskád vizébe. Kólikás kisbabáknak különösen ajánlott.
Fő hatóanyagai: Citromfű virágvíz, körömvirág, rózsa, kamilla virágesszenciák Tartósítószert nem tartalmaz

Kiszerelés: 2950.-Ft

Fogyár: 2370.-Ft

Bébi masszázsolaj

 Bebi_masszazsolaj_650x650

Lazításra, nyugtatásra, 0-3 hónapos korig. Ez a varázslatos olajkeverék a legjobb választás újszülött kisbabánk bőrének ápolására.
Alkalmazása: közvetlenül a fürdetés előtt, simító, megnyugtató mozdulatokkal masszírozzuk át az olajjal a baba bőrét. A masszázst követően ringató mozdulatokkal fürdessük kisbabánkat, amivel tovább fokozhatjuk az ellazulást. Vigyázzunk, mert kisbabánk bőre kissé csúszni fog, ezért határozott kézzel fogjuk meg, mielőtt vízbe tesszük őt. Az olajat semmivel ne mossuk le, fürdés után csupán finoman törölgessük át a bőrt. Így a víz és az olaj optimális emulziót képez a bőrön ezáltal ápolva és védve azt.
Fő összetevői: makadámdióolaj, rózsa és szantál kivonat Tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés: 50 ml

Fogyár: 5780.-Ft

 Baba masszázsolaj

 Baba_masszazsolaj_650x650

Lazításra, nyugtatásra, 3 hónapos kortól. Ezt a masszázsolajat, nagyobbacska babáknak ajánljuk. A napi masszírozás kiváló kiegészítője, mert természetes növényi összetevőinek köszönhetően ápolja, táplálja a bőrt, és elősegíti a nyugodt alvást. A mandarin és kamilla olaj oldja az esetleges testi és lelki feszültségeket.
Használata: közvetlenül fürdetés előtt simító, nyugtató mozdulatokkal masszírozzuk be a baba bőrébe. A masszázst fürdetés követi. Vigyázzunk, mert kisbabánk bőre kissé csúszni fog, ezért határozott kézzel fogjuk meg, mielőtt vízbe tesszük őt. Ringató mozdulatokkal fürdessük, amivel tovább fokozhatjuk a masszázs lazító hatását. Az olajat ne mossuk le, hanem hagyjuk a baba bőrén. Ezáltal lehetővé tesszük, hogy az olaj kifejtse hosszan tartó hatását.
Fő hatóanyagai: makadámdió-, és sárgabarackmagolaj, mandarin esszencia, kamilla kivonat Tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés: 50 ml

 Fogyár: 4140.-Ft

Kis Herceg Olajkeverék

Kis_herceg_650x650

Az olajkeverék a benne lévő jótékony, kizárólag természetes összetevőknek köszönhetően támogató segítség a fitymabőr hátrahúzásának folyamatában. Az orvosi levendula-, teafa-, rózsafa- és kamilla növényi hatóanyagok lazító, rugalmasító és fertőtlenítő hatásúak, míg a tömjén elősegíti a fitymabőr ápolását.Használata 6 hónapos kortól ajánlott!

Alkalmazása:
Az esti fürdés közben a gyermek péniszére kenje fel az olajat, majd apró, óvatos mozdulatokkal a fitymabőrt húzza hátra hatszor, alkalmanként 1-1 millimétert haladjon, így tolja egyre lejjebb a fitymát, amíg a makk teljes egészében láthatóvá nem válik. Ne próbálja meg egy alkalom alatt a fitymabőrt teljesen letolni, mert az igen fájdalmas! Mindig fokozatosan haladjon! A folyamatot legalább egy hónapig végezze, egészen a probléma megoldásáig. Fontos, hogy ha a fitymát hátrahúzták és az „olajozás” megtörtént, a fitymát húzzák is vissza eredeti helyére. A fityma rendszeres hátrahúzására ezek után is szükség van, a napi rendszeres tisztálkodás részévé kell válnia. Gyakran a hátrahúzott fityma újból visszatapadhat.

Kiszerelés: 30 ml

Fogyár: 3990.-Ft

 

PÁROLOGTATÁS A BABASZOBÁBAN

 

quartz_white

Mesélő Hold Illóolajkeverék 

Meselo_Hold_650x650

Nyugtató, elalvást elősegítő Olajkeverék, melytől lágy, nyugodt hangulat lesz a babaszobában.
Alkalmazása: lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 3-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!!!
Főbb összetevők: mandarin-, narancs esszencia, manuka-, kamilla-, levendula-, és szantál illóolaj Tartósítószert nem tartalmaz

Kiszerelés: 10 ml

Fogyár: 5420.-Ft

Fénylő csillag illóolajkeverék

Fenylo_csillag_650x650

Fertőtlenítő, légfrissítő Ez az olajkeverék jó szolgálatot tesz, ha a baba beteg, vagy csupán meg akarjuk előzni a betegséget.
Alkalmazása: 5-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!!!
Főbb összetevők: citrom-, grapefruit esszencia, levendula-, mirtusz-, niauli illóolaj Tartósítószert nem tartalmaz

Kiszerelés: 10 ml

 Fogyár: 4400.-Ft