Egészséges örömök

 

Jóni olaj

joni_masszazsolaj_30ml

Női misztériumolaj felnőtt lányoknak és asszonyoknak

Használható az intim testrész fertőzésének megelőzésére, a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására. Ez az olaj Neked, az Élet kapujának született. Felébreszti a Benned szunnyadó erőt, az Aranyasszonyt, aki befogad, elringat, szeret, táplál, csitít, vidít, éltet, vigaszt nyújt, gyógyít és megáld.

Használd örömmel!

Alkalmazása:
Energetizáláshoz: hetente 3 – 4-szer kend be a jónidat 5-10 cseppel.
Örömszerzéshez: alkalmazhatod jóni masszázshoz tetszés szerinti mennyiségben (lásd: Michaela Riedl: Jóni-masszázs c. könyve)!
Fertőzés elkerüléséhez: Uszoda, fürdő vagy szexuális együttlét előtt és után 10 cseppet kenjél a jónidra és a hüvelyedbe

A Lingam olaj kiváló társa. FIGYELEM! Az illóolajok az óvszer hatását gyengítik!

Kiszerelés: 30 ml

Fogyár: 5080.-Ft

 Lingam olaj

lingam_masszazsolaj_30ml

Férfi misztériumolaj

Használható az intim testrész (lingam) fertőzésének megelőzésére, a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására. Ez az olaj Neked, a teremtő erőnek született. Felébreszti a Benned szunnyadó Erőt, aki szeret, teremt, védelmez minket Asszonyokat és Nőket. “

A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szanszkritból származik, és a jelentése: fényoszlop, a fény botja, jádebot, lótusz-kard. Az ősi népek mágikus erőt láttak a lingam megmerevedésében. Napjainkban elszoktunk attól, hogy megfelelően értékeljük a természet csodáit, pedig milyen csodálatos színjáték, amikor a lingam felemelkedik! És nem emlékeztet a lingam a királyok jogarára, vagy a mágusok varázsbotjára?” – (M.Riedl-J.Becker)

Használd örömmel!

Alkalmazása:
hetente 3 – 4-szer kend be a lingamod 5-10 cseppel.
Alkalmazd lingam masszázshoz tetszés szerinti mennyiségben (lásd: Michaela Riedl: Lingam-masszázs c. könyve)!

A Jóni olaj kiváló társa. FIGYELEM! Az illóolajok az óvszer hatását gyengítik!

Kiszerelés: 30ml

Fogyár: 5080.-Ft