Teafaolaj tonik

Teafaolaj tonik

tonic-teafa

 

Dr. Müller teafaolaja ausztrál teafából készült, 100%-os gyógyszerkönyvi tisztaságú, több mint 80 szerves alkotóelembõl álló, rendkívül hatásos természetes antiszeptikum. A teafaolaj gomba-, vírus- és baktériumölõ és helyi érzéstelenítõ hatása révén a testápolás és az intim higiéné nélkülözhetetlen elixírje.

A teafaolaj tonik (lotion) használatra kész oldat, kitûnõen alkalmas az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bõr ápolására.A teafaolaj arctisztító géllel megtisztított bőr pórusait a készítmény vinil kivonata lezárja és védi a káros környezeti hatások ellen. A tonik E-vitamin tartalma és a növényi összetevők finom keveréke hidratálja a bőrt, antiocidáns hatása védi a környezeti ártalmaktól.  Tisztítja, frissíti és szabaddá teszi a bõr pórusait.

Akne, vagy más problémáira figyelmébe ajánljuk a tömény teafaolajnál említett recept gyûjteményünket is.

Összetevök: Aqua, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Triethanolamine, Linalool, Limonene.

Tartalom: 150ml

Fogyár: 1850.-Ft