MADE BY ZEN®

madebyzen800x400 (1)

ZEN

Az elmélyülés, teljes összpontosítás állapota, mely magába foglalja a test és szellem egységét.

A Zen egy létforma. Egy tudatállapot.

A Zen a modern definíciója a békesség és ellazultság érzésének.

Mindaz, amit a MADE BY ZEN® márka képvisel, ezt az érzést idézi.

 lotus-madebyzen

A MADE BY ZEN® brit márkát , melyre a Zen kultúra nagy hatással volt 2009-ben hoztuk létre, ekkor kedte meg saját útját az érzékek világában.

Útunkon az a vágy indított el minket, hogy terjesszük mindazt, amiben hiszünk; hogy lelkünk kapujához az érzékeinken át vezet az út, és hogy a testi és szellemi jólétünkre környezetünk hatással van.

A természetet az ősi filozófiákat a modern tudománnyal ötvöztük, melynek eredményeképpen autentikus termékeink elősegítik a jólét érzésének megteremtését és környezetünket esztétikailag gyönyörködtető módon ékesítik.

Célunk a tudatos luxus megteremtése, ezért a MADE BY ZEN® számára központi szerepet kap az innováció, dizájn, jólét és a környezet.

Termékeinket a minőség, kreativitás, elegancia és a Zen életérzés fémjelzi, ennek köszönhetően a MADE BY ZEN® mára világszerte ismert és elismert luxus márkává vált a térillatosítás és aromaterápia területén.

Kínálatunkban elegáns, formatervezett aromadiffuzorokat kínálunk, amelyek mind kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, beleértve a kézzel készült kerámiát, fenntartható forrásból származó kézzel faragott bambuszt, fúvott üveget.

Kizárólag a MADE BY ZEN® számára kevert kiváló illóolaj és esszenciális olajkeverékeink a legjobb minőségű összetevőket tartalmazzák. Széles illatskálánk garantálja, hogy minden hangulatra és alkalomra megtalálja a tökéletes választást.

A MADE BY ZEN® gondosan válogatja ki a legnépszerűbb parfümolajait, melyet pálcás diffúzor kollekcióban is elkészít. A teljes illatskála alkoholmentes, ezért hosszantartó, különleges gyümölcs- és virágolajokat tartalmaz. Elegáns formájú üvegekben, pazar szalaggal, látványos ajándékdobozban.

A termékekről bővebb információt a logo-ra kattintva talál.

madebyzen-logo-150x150 (1)