HANDED BY®

handedby-800x400 (1)

A Handed By ® piacvezető márka a kézzel készített kosarak, táskák és otthoni kiegészítők területén.

Termékeink életrehívásakor egy jobb világ megteremtésének gondolata vezérelt minket.  Érdekel, hogy csináljuk ezt?

 

Csatlakozz utunkhoz !

Az egész egy egyedi dizájnnal kezdődött, amelyet a hollandiai dizájnstúdiónkban fejlesztettünk ki. Minden termék alapjául újrahasznosított anyagokat használunk, melyeket vietnami és kínai kézműves mesterek szőnek. Nem gyártósori tömegtermelésben készülnek, hanem hosszú távú személyes kapcsolataink által.

A gyakori távol-keleti utaink során találkozunk szövőinkkel, hogy megtanítsuk őket az új termékek készítésére, segítjük őket a minőség javításában, és beszélgetünk velük a mindennapi életükről.

Nagyon büszkék vagyunk a kiváló minőségű szövési készségükre. Cserébe pedig ők büszkék arra, hogy a Handed By ® márkanévnél dolgozhatnak.

Azáltal, hogy a helyszínen naponta kapcsolatba lépünk szövőinkkel nagy társadalmi felelősséget érzünk irántuk és családjaikkal szemben.

Mindazt, amit megtervezünk, etikus és felelősségteljes módon gyártjuk, amely garantálja a gyermekmunka 100% -os mentességét. Ma már több mint 300 család él, akiknek azáltal hogy munkát biztosítunk, támogatjuk életüket.

A Handed By ® célja, hogy lelassítsuk a föld természeti erőforrásainak kifogyásának folyamatát.  Újra felhasználjuk a meglévő műanyag hulladékot a Handed By®  kollekciók létrehozásához.

Kínálatunkban különböző méretű és fazonú táskák találhatók a szivárvány számos színében. Stílusos kisbútorok, virágtartók, kosarak, tárolók közkedvelt trendi árnyalatokban.

A termékekről bővebb információt a logo-ra kattintva talál.

Hnadedby-logo_small